Město
Humpolec

 Více novinek

Nezobrazuje se Vám E-mail správně? Zobrazit v prohlížeči.

Humpolecká grilovačka již tento pátek v parku Stromovka

Humpolecké léto začíná!

 

Vezměte v pátek 9/6 rodinu a přátele do parku Stromovka a užijte si pohodovou atmosféru, jakou znáte z grilovaček od Vás nebo známých ze zahrady – dobré jídlo, pití a hudba nebudou chybět.

Do rytmu se budete pohupovat už ve chvíli, kdy bude za mixážním pultem stát DJ Patrick, definitivně Vás pak roztančí kapela Na Mars! se svým letním pop-funkem a závěr večera bude patřit domácímu DJ Kreuzovi.

Jídla i pití bude na místě víc než dost, ale můžete si donést i své vlastní a využít grily přímo na místě. Možná okoukáte i nějaké triky od michelinského šéfkuchaře Romana Pauluse, který za námi dorazí se svou grill show!

Na pasivní i aktivní sportovce všech věkových kategorií čeká nejdelší stolní fotbálek, který jsme sehnali – vejde se k němu 22 hráčů, tak už shánějte lidi do týmu!

Mezi stromy v parku Stromovka to na grilovačce rozbalí bývalý profesionální extrémní sportovec Petr Manďák se svou slackline exhibicí. Chůzi po laně si budete moct vyzkoušet na vlastní nohy i vy během jeho slackline workshopu.

Budete si moct také zahrát outdoorové hry jako je pétanque, ale i méně známé mölkky nebo kubb.

Akci podpořil Kraj Vysočina, Fond Vysočiny z programu Bavíme se na Vysočině 2023.

Sledujte FB událost bit.ly/HumpoleckaGrilovacka a hlavně přijďte v pátek 9/6 do Stromovky.

 

Těšíme se na vás!

Městské kulturní a informační středisko v Humpolci

Přejít na web
 
 
 
 

  Stáhnout aplikaci

  Nastavení vašeho účtu